Alla inlägg under januari 2007

Av Pernilla - 28 januari 2007 12:17

Även om lördagar är bättre. Absolut min favoritdag i veckan med söndagar tätt efter. Vaknade vid tio idag och låg kvar och läste ut min bok, "Fruktar jag intet ont" av Inger Frimansson. Den var sådär, märkligt slut. Inte en av hennes bästa böcker. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska läsa efter denna. Kanske "Montecore" av Jonas Hassen Khemiri som jag fick i pocketklubben denna månaden eller "Och fjättra Lilith i kedjor" av Åsa Schwarz som jag fick av sonen i julklapp. Svårt val. Får fundera en stund till!När jag gick upp hade dottern värmt Hattingbullar till frukost och vi satt ganska länge och mös. Nu bakar hon och en kompis kanelbullar, mums.Sambon är hos sina päron och hämtar några växter de inte ville ha, bra behöver lite tillskott på den fronten. Annars ska vi bara softa idag. En kompis ska nog komma och hämta ett bord som dottern inte vill ha i eftermiddag men annars inget.

Av Pernilla - 27 januari 2007 12:46

Vi hittade bara en stol vi ville ha på Erikshjälpen och som tur var så var den redan röd så jag slipper måla den. Vi behöver en till men det är inte värre än att den kan köpas när den dyker upp, någon får sitta på pall så länge!

Av Pernilla - 27 januari 2007 08:54

Dottern är och vandrar idag med sin konfirmandgrupp där hon är ledare (hon brås inte på sina föräldrar i den frågan i alla fall:)) och hon väckte mig för att fråga något. Och sen var det kört, inte kunde jag somna om då. Kan också iofs bero på att sambon höll på att trissa upp Inka så att hon stirrade runt och välte ner en flaska som jag har i fönsterkarmen. Höll den? Nope. Blev jag sur? Japp, eftersom den är gammal och jag verkligen gillar den. Tror den går att laga hyfsat. Men så trist. Så det var det lika bra att kliva upp. Sambon och jag ska gå till Erikshjälpen efter frukost och se om vi hittar några stolar till vårt kök. Sen kommer sambons bror + delar av hans familj och fikar i eftermiddag. De har inte varit här sen julafton och en del har ju hänt i lägenheten sen dess!Igår shoppade jag två nya tröjor, en grå/vitrandig och en svart/vitrandig. Letade efter en brun/vitrandig men det fanns inte i min storlek:( Tyckte i alla fall att de jag köpte var fina med:)

Av Pernilla - 26 januari 2007 17:43

Tack! Så att vi måste gå och tänka på det skitet hela helgen. Ju mer jag tänker på det desto argare blir jag! Blä! + att dagen på jobb idag inte var så himla grejt, rätt trist alltså. Tur att man har vissa guldkorn där:)

Av Pernilla - 26 januari 2007 09:09

För jag är ARG, så in I ...... ARG på det stora kommunala bolaget i den här stan!!! Känner mer och mer att det var rätt att flytta ifrån dem! Fick ett brev igår från dem att det tyvärr hade tillkommit lite som vi måste betala när de gjorde en ombesiktning. En ombesiktning som vi överhuvudtaget inte fått vara med på än mindre visste om. Dessutom skulle de ha betalt för saker som friats på första besiktningen:( Och dessutom för att ett fönsterbräde saknas, men detta fönsterbräde har aldrig funnits! Inte helt lätt att ha det kvar då!Jag frågade först sambon om han ville bo hos dem igen innan jag skrev ett brev till dem. Eftersom han inte ville det skrev jag ett ganska syrligt brev till dem. Sambon ändrade lite (till lite mindre syrligt:)) och sen skickade vi iväg det. Får se vad de säger sen. Inte för att jag tror att vi får slippa betala men men.

Av Pernilla - 25 januari 2007 18:29

Jg lovade att skriva svar när svärfar skrivit sin gissning och det har han gjort nu. Och så klart gissade han rätt:( Men inte på grund av att han känner mig utan för att han skulle märka ord! Pappa gissade också rätt men per telefon och det var för att han hoppades på att det inte var sant:) Jag har alltså inte blivit tagen av polisen, varken för fylla eller något annat. Bra va, pappa?:)* Jag har försökt övernatta på Stockholms centralstation men blivit utslängd av en vakt och fått tillbringa hela natten med att vandra runt i Gamla stan: Ja, när jag bodde på folkhögskola så åkte jag och en kursare in till stockholm för att vi inte hade något att göra. Vi hade ingenstans att bo heller:( Vi missade sista tåget och försökte sova på stationen men blev utslängda när den stängde. Då gick vi runt, mest i Gamla stan för det kändes trevligast. * Liftat från Hässlehom mitt i natten en måndag. Ja, jag och en kompis gick in på stationen med allt vårt skrammel och frågade hur långt kommer vi på det här och det var då till Hässleholm. Och hur kul var där? Inte alls och vi försökte ta oss hem men sista tåget hade gått och nästa skulle inte gå förrän nästa dag. Och vi ville för allt i världen inte stanna där så vi liftade hem.* Blivit skjuten i huvudet när jag stod och väntade på bussen vid värnhemstorget. Ja, med luftgevär och det gjorde jävulskt ont kan jag säga. Vem som gjorde det och varifrån har jag ingen aning om.* Blivit tagen av polisen för rattfylla, på cykel. Falskt* Ljugit för två präster (på en och samma gång) för att ta mig ur en jobbig situation. Ja, det var ett jobb jag blev tvingad att söka och de som intervjuade mig var båda präster. Så jag ljög lite för att inte få jobbet.

Av Pernilla - 24 januari 2007 08:46

nedan: fem fakta om mig, varav en är lögn, så kom igen & gissa vilken!* Jag har försökt övernatta på Stockholms centralstation men blivit utslängd av en vakt och fått tillbringa hela natten med att vandra runt i Gamla stan* Liftat från Hässlehom mitt i natten en måndag.* Blivit skjuten i huvudet när jag stod och väntade på bussen vid värnhemstorget.* Blivit tagen av polisen för rattfylla, på cykel.* Ljugit för två präster (på en och samma gång) för att ta mig ur en jobbig situation.så, låt gissningarna börja:)

Av Pernilla - 23 januari 2007 14:51

Det är trevligt att titta ut genom fönstret och se vita flingor singla ner mot marken:) Sen måste jag tyvärr resa mig upp och titta ner för att se den vita marken, ser bara tak annars. Så himla glad att det är snö ute:) Mindre glad för att sitta här på sega jobbet:( Vill ut och gå inte sitta här och sitta! Tyvärr ska jag tvätta ikväll så så himla mycket till snöpromenad hinner jag inte med. Har massor med tvätt för jag bytte i alla sängar i stugan + att jag måste tvätta överkastet till dubbelsängen i stugan för löpfia har blodat ner det:( Ja ja, sånt är livet!

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards