Alla inlägg under januari 2007

Av Pernilla - 23 januari 2007 09:00

Inka är så störig! Hon bara piper och ylar hela tiden. Eftersom hon löper så är det väl för att hon letar pojkvän men ändå! Så himla jobbigt att höra på. Sen imorse när vi var ute så fick hon salt på tassarna så pep hon för det stackarn. Så hennes nya namn är pip-larsson:)Idag var det inte lika halt som igår. Idag kunde man ju gå normalt och riskerade inte att stå på huvudet lika mycket som igår kväll.

Av Pernilla - 22 januari 2007 22:21

Blev lite i senaste laget men en kompis ringde *mitt i cityakuten* och bara babblade på:)Vi har varit och köpt bordet, se bilden. Det är alltså ett perstorpsbord från 50-talet (eller kanske 60-talet). Det är så himla smart eftersom man kan fälla ut klaffar så att det blir större(ena klaffen ute på bilden). Jag gillar det men dottern var inte alls impad. Hon tyckte att det var jättefult. Smaken är som baken!Annars har det snöat och fryst här nere i söder och det blir himla halt med snö på is! Note to self: Gympadojjor på snö med is under är inte bra! Jesus jag höll på att stå på näsan tusen gånger på vägen hem från jobb. Det var barmark när jag gick hemifrån i morse:)Visserligen vått men barmark. Och sen under dagen har den våta marken fryst och sedan har det snöat ovan på det, ingen bra kombination. Läste i sydsvenskan att det varit 114 olyckor på vägarna i skåne idag.

Av Pernilla - 22 januari 2007 10:12

Nu snöar det här med:) Det lägger sig till och med på gräsmattorna och träden är vackert vintervita. Jag blir så glad ända in i själen!Annars ska jag jobba på under dagen och i kväll ska jag och sambon kolla på ett köksbord(blev inte av igår). Hoppas att det är så som vi tänkt oss, eller som jag tänkt mig. Sambon gillar inte det lika mycket som jag men han tycker att det duger:)

Av Pernilla - 21 januari 2007 12:20

Sitter en stund framför datorn och väntar på att telefonen ska ringa. Ska åka och titta på ett bord som vi sett på blocket och ägaren skulle ringa idag men har inte ringt än, suck. Gillar inte att sitta och vänta! Annars blir det nog en lugn söndag. Har diskat lite, tänkte lägga mig en stund och läsa. Dottern bakar kakor, muffins tror jag. Sambon sover i fåtöljen och sonen i sin säng. Inka går runt och gnäller och piper. Hon löper så vi antar att hon vill ut och hitta någon snygg kille. Men det är skitstörigt med pipandet! Hon har varit ute en lång runda med sambon och när hon väl är ute så snusar hon mest.

Av Pernilla - 20 januari 2007 16:26

Imorse när jag vaknade i stugan så hade det börjat snöa och det var inte lite heller. Det snöade stora stora fligor. Supermysigt! Hela världen blev mycket gladare och ljusare i ett nafs. Vi gick en lång promenad efter frukost, mysigt!Vi har haft det mysigt och trevligt i stugan. Vi har pratat, ätit gott, tittat på tv, promenerat och tagit det lugnt i största allmänhet. Det enda tråkiga var är när vi passerat Höör på vägen hem så var det bara grått och regnigt. Dottern ville vända igen men vi tyckte att det kanske är bäst att vara hemma inte mitt i skogen om det nu blir storm igen.Taket på förrådet hade lossnat + några takpannor på ladan annars verkade allt ha klarat sig ok. Ja, förutom kylen och frysen - där fick vi slänga det mesta.

Av Pernilla - 19 januari 2007 16:17

Kvinnan i kassan på systembolaget alltså! Hon frågade efter leg! Fatta, jag fyller 39 år till sommaren:)

Av Pernilla - 19 januari 2007 08:39

Fast veckan gått fort är det skönt med fredag! I eftermiddag ska vi åka till stugan, ska bli trevligt och avkopplande. Jonas bror med delar av familjen ska med(inte de två älsta). Vi stannar nog bara till imorgon eftermiddag, räcker när vädret inte är på topp. För då hinner vi både med att vara hemma och i stugan/ två flugor i en smäll! Enligt eon är strömmen nu tillbaka, vi får hoppas att det är så annars blir det svårt med att laga mat och annat. Men det går iofs det med eftersom vi har vedspis och kaminer. Och tvn behöver vi ju inte titta på, vi kan ju spela spel då eller något. Återkommer med rapport om hur vi haft det när jag kommer hem.

Av Pernilla - 18 januari 2007 19:15

Blev inte så många bilder idag pga uselt väder. Det bara häller ner från skyn! Dock blev det på min arbetskamrat Tiger och på lampan som möter mig på morgonen när jag kliver av bussen. Visst är den fin? Skulle finnas en sån i varje gathörn så att man blev lite piggare och gladare än vad man blir av detta skitvädret.Fikan blev inte som vi tänkt oss. Vårt favoritfik har nya ägare och det höll verkligen inte måttet. Färdigköpta mackor, färdigköpta kakor och den varma chokladen som skulle hjälpa mot mitt sötsug smakade mest utspädd chokladsås:( Blä! De stället kommer nog tyvärr inte att vara kvar speciellt länge. Får bli ett annat ställe nästa gång.

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards