Alla inlägg under januari 2007

Av Pernilla - 18 januari 2007 10:16

skriva om Inkas bravader igår. Sambon och dottern gick med henne till djuraffären för att de skulle klippa hennes klor. Det var ingen bra idé enligt Inka. Sambon och dottern berättade när de kom hem hur jobigt det hade varit. Hon hade skrikit, gnällt, hoppat och ålat. Dessutom tuggade hon i sönder sin halti. Hon var helt slut efteråt och bara sov, stackarn. Klorna blev klippta sådär, men inte så mycket som de borde blivit. Hon borde få dem klippta igen om en månad om nu någon vågar sig på att gå dit med henne igen. Hon kanske är portad:)

Av Pernilla - 18 januari 2007 08:47

Oj, med vilken fart veckorna går. Har haft mycket på jobbet måndag-onsdag så det beror nog på det. Men nu är eleverna som tar mest tid ute på praktik resten av veckan, så nu ska jag försöka jobba undan lite på skrivbordet.I eftermiddag ska jag fika med en kompis, ska bli trevligt:) Har förresten kameran med mig som följeslagare idag så det kommer nog lite bilder från dagen idag ikväll om ni är nyfika!

Av Pernilla - 17 januari 2007 14:35

Kollade nyss Eons hemsida och det verkar som om stugan har fått ström igen. Skönt då varade inte avbrottet mer än 3-4 dagar denna gången. Förra gången (Gudrun) var det lika många veckor. Vi ska ju dit på fredag och det underlättar om där är ström. Allt blir ju så mycket lättare med ström än utan, eller hur?

Av Pernilla - 17 januari 2007 10:36

Uppdaterar ändå och skriver ett nonsensinlägg. Väldigt intressant,eller hur? Dagen idag kommer nog inte att innehålla så mycket mer än jobb och hemmakväll. Kanske lite telefonprat, ska ringa syrran tänkte jag för det var längesen vi pratade. Så är det med det. Skriver igen om det händer något utöver det vanliga.Jo, förresten så ska jag skriva och skicka ett kort till min pappas moster som fyller 88 år imorgon och är världens goaste! Hoppas att jag kan träffa henne snart!

Av Pernilla - 16 januari 2007 10:28

Ingen höjdarmorgon direkt. Försov mig, bussen kom inte och när det till slut kom en buss var där passagerare från 3 avgångar. Trångt? Javisst! Sen till råga på allt glömde jag min mobil hemma:( Känns väldigt märkligt att den ska ligga därhemma och jag är här! Jaja sånt är livet. Dagen kan bara bli bättre:) Kylen är i alla fall lagad! Jippi!Till helgen tänkte vi åka till stugan. Undras om där är ström då? Nu är där i alla fall ingen vad jag kan tänka mig. När Gudrun slog till var där ingen ström på 3 veckor. Och enligt tidningarna ska det komma en till storm på torsdag, då ryker väl den elen som kommit tillbaka. Men vi klarar oss ju för vi bor ju inte där permanent, tänker på grannarna. Inte så kul att vara utan ström i all evighet.

Av Pernilla - 15 januari 2007 19:45

En bild på dotterns semlor!Dotterns semlor blev supersmarriga! Nu har vi avjutit dem tillsammans med en kopp kaffe. Mums! Nu ska jag återgå till min dejt med tvättmaskinen. See Ya!

Av Pernilla - 15 januari 2007 15:07

Nu är jag och dottern hemma från läkarbesöket. Det var en bra läkare vi fick idag. Dottern var nöjd. Han skämtade mycket men var trevlig och snäll. Verkade veta vad han pratade om. Vi fick recept på 7 olika krämer och sen togs ett blodprov också för att se om det är något hon är allergisk mot eller det bara är eksemhud i största allmänhet. Vad vi kunde konstatera är i alla fall att det inte kommer att växa bort, det är hon för stor för. Nu bakar dottern vetebullar så att vi kan göra semlor ikväll:) Trevligt trevligt!

Av Pernilla - 15 januari 2007 10:45

Första dagen på nya veckan och det känns ok. Jag ska inte jobba mer än till lunch idag för jag ska gå med dottern till läkare pga hennes eksem. Mjukstart på veckan. Annars har jag massor att göra på jobbet men det jag inte hinner med idag får vänta tills imorgon, så är det bara. Kylen verkar inte bli klar idag för de skulle beställa någon reservdel och ringa ikväll för att bestämma tid. Får leva med vår provisoriska kyl ett tag till då!

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards