Alla inlägg under mars 2007

Av Pernilla - 25 mars 2007 08:56

Ni har väl inte glömt att ställa fram klockan? Det är något konstigt med sommartid för jag brukar alltid vakna supertidigt då. Idag var det inte jättetidigt men ändå 7.30 gamla tiden. Inte vanligt att jag vaknar så tidigt en söndagmorgon!Idag ska vi inte göra så mycket vad vi vet än. Sambon skulle iväg och hjälpa sina föräldrar med något. En sak vet jag att vi ska göra och det är att äta våfflor eftersom det är våffeldagen idag. Mums! Annars blir det nog mest att läsa, kolla film kanske och kanske plocka fram lite som behövs till lilla resan. Ha en bra dag. Skriver mer sen!

Av Pernilla - 24 mars 2007 18:21

Idag har varit en mycket intressant dag när annorlunda saker har skett. Imorse när jag öppnade balkongdörren hörde jag en massa småflickor som sjöng. Tittar ut och ser en hel rad med flickor i sovsäckar. Varför tänkte jag då men kom snabbt på att Darin spelar ikväll. Aha, de köar alltså för att få bra Darinplatser. Och ännu nu kl 18.30 är de lika pigga och sjunger och snart får de väl komma in:)Sen gick sambon och jag på stan. Vi växlade pengar, var på apoteket och gick sen och köpte varsin caffe latte som vi intog på en bänk i solen. Härligt väder. Och att det var härligt väder märktes för det var mycket folk i stan. Jag träffade både nuvarande kollegor och fd. Väl hemma städade vi. Så nu är här så fint med dammsugade och svabbade golv. Dammtorkade ytor, skrubbade toaletter och ingen disk. Fint som snus:) Sambon gjorde iordning balkongen också. Han la bland annat plattor, nu ska vi bara köpa lite växter så är där jättefint!Till middag gjorde jag Flygande Jakob och det var nog ett par tre år sen sist. Och nu bakar dottern nöt- och chokladkakor. Ska bli mums!!!!Men det allra intressantaste hände på vår parkering och jag skrattade så att jag höll på att kissa på mig. Vi har en granne som är en "Koppswanabee" tror jag! Någon okänd hade parkerat väldigt dumt och över grannens parkeringsplats och han blir väldigt väldigt arg! Han spottar och fräser och framförallt så svär han. När felparkeraren sen dyker upp så ligger han väldigt risigt på det. Värsta bråket uppstår och grannen tar tom till handgripligheter (slår på felparkerarens bil) och spottar efter honom. Och som han svär och hur han svär:) Han skriker "You motherfucker", "fuck you", "fuck off", "you son of a bitch" etc,. Till saken hör att han är i 60-årsåldern och från något arabiskt land. Det lät så himla roligt:) Tror ni han sett för många amerikanska filmer? Eller kanske har han inspirerats av Torkel Peterssons rollfigur Benny i Kopps? Bråk är aldrig roligt, men det här var faktiskt väldigt väldigt roande:) Och ingen blev fysiskt skadad för då hade det ju inte gått att skratta åt det hela.

Av Pernilla - 24 mars 2007 10:06

Den är bäst. Veta att hela dagen är ledig sen. Så skönt. Dottern har två nattgäster och alla tre flickorna har redan gjort sig iordning och gått ut med Inka. Undras vad de har för baktanke med det? Hmm, kanske vill de bara vara snälla? Skönt är det i alla fall. De skulle dessutom handla frallor på vägen. Så jag och sambon skulle sätta fram resten av frukosten tills de kom hem. Idag ska jag gå en sväng på stan, får se om jag får med sambon. Vi måste bland annat växla till Euro inför resan nästa vecka. Det är ett helt fantastiskt väder idag så att gå på stan är inte så dumt. En glass på en bänk kanske kan locka honom? Han är den största glassfreak jag känner:)

Av Pernilla - 23 mars 2007 17:37

Så nu är jag trött för vi har varit och shoppat mat och annat nödvändigt. 2000 kronor gick kalaset på så nu ska vi klaras oss en dag eller två:) Nej, lite längre än så hoppas jag att det går innan vi behöver handla igen. Det är en så skön känsla när skåpen är fulla! Me like:)Nu ska vi snart äta lite grann och sen blir det lite tvtittande tror jag. Borde egentligen städa men det får vänta tills imorgon för jag orkar inte nu!

Av Pernilla - 23 mars 2007 08:01

Idag känns som en bra dag! Beror kanske på att det är fredag? Eller på att det kommit in lite pengar på kontot? Eller på att jag och sambon ska resa nästa vecka? Vet inte, men i vilket fall som helst så känns det som en bra dag idag!

Av Pernilla - 22 mars 2007 19:29

Bästa tvserien: Medium. Ikväll kl 21. Åh, den är så himla bra. Gillar Maria Lark som spelar Bridgette jättemycket. Det är allra bäst när hon är med. Tänk att en sån liten tjej(född 1997) kan spela så bra:) (På bilden i orangeaktig tröja)Så glöm inte att kolla in Medium ikväll. Om ni missar det så skyll er själva!

Av Pernilla - 22 mars 2007 08:07

Jisses, vilket liv det kan bli om en glass. Sista sidan i tidningen hade en stor artikel om den. Nyheterna på tv hade en lång debatt om den rosa och glittriga glassen: Girlie från GB. Sen lyssnade jag på radio på bussen på väg till jobbet och vad pratade de om? Jo, samma glass. Glassen som har det skitlöjliga namnet: Girlie! Att den är rosa är kanske inte så konstigt eftersom den smakar hallon. Vad skulle den annars vara för färg? Grå, kanske? Mums, not! Jag bryr mig faktikst inte så mycket och fattar inte att man vill ha en debatt om man nu tycker det är så dumt. En debatt får ju bara mer uppmärksamhet åt glassen! Men jag måste säga att jag inte fattar varför där är smink i glasspinnen. Hör överhuvud taget inte ihop med mat/godis/glass. Skitlöjligt! Och vad händer om kidsen tuggar på pinnen? Eller det kanske är ätligt smink?Nog om rosa flickiga glassar!Idag verkar det lugnt på jobbet, än så länge. I eftermiddag ska jag på studiebesök ska bli trevligt. Och ikväll ska jag dejta tvättmaskinen, trist men det behövs för det var längesen!

Av Pernilla - 21 mars 2007 17:03

Har lagt till en ny länk i listan: http://nini.bloggagratis.se/

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards