Alla inlägg under mars 2007

Av Pernilla - 18 mars 2007 00:00

Alltså vad i hela friden är en karatefylla?Fattar ingenting av den låten. Kan någon förklara, please?

Av Pernilla - 17 mars 2007 17:34

Har precis ätit middag: köttfärslimpa, potatis, sås, lingon och pressgurka. Det var mums och jag blev väldigt väldigt mätt! Idag har jag inte gjort så himla mycket. Jag har städat lite, bytt lakan, diskat, surfat, kollat på tv, handlat och lagat mat, varit ute med Inka m.m En riktigt slö dag. Nu finns det visserligen en massa disk efter maten men den orkar jag inte diska just nu. Ikväll ska vi nog kolla på film och äta lite popcorn:)Ha det bäst!

Av Pernilla - 17 mars 2007 09:34

har guld i mun eller hur? I alla fall om man får välja hur dags den morgonstunden ska inträffa:) Som idag vid tiotiden, alldeles utmärkt! Morgonstunder som inträffar vid fem-sextiden på morgonen har inte ett dugg guld i munnen om ni frågar mig. Tungt som bly är det då!Jaha, vad ska man hitta på idag då? Städa i alla fall, sen får vi se vad det blir. Nu ska jag surfa lite, sen duscha och sen äta frukost med familjen. Ha en skön dag allihop!

Av Pernilla - 16 mars 2007 19:05

Nu har vi kommit hem efter att ha varit ute och farit. Vi var i Helsingborg och sonen köpte ett tvspel som han som bäst försöker koppla in i sin tv. Vi var en sväng om pappas moster och fick en kopp kaffe och fika. Och inte minst några goa kramar! Åh, hon är så mysig:)Nu ska jag softa lite och kanske kolla på tv, om där är något? Sambon ser jag väl inte så mycket ikväll han lär hålla till med sonen och hans kompisar spelandes Nintendo wii. Dottern och hennes kompisar har picnic i parken, brrrr!

Av Pernilla - 16 mars 2007 12:55

Hinner inte skriva något längre just nu, kanske ikväll. En hel del på jobbet. Sista dagen för min praktikant och jag fick en chokladask och ett jättefint kort där hon skrivit så fina saker så att jag blev rörd!I eftermiddag ska vi köra en sväng till Helsingborg för sonen ska köpa ett tvspel och vi passar på att hälsa på pappas moster. En kopp kaffe och lite prat. Hon är så mysig! Jag längtar! Skriver mer ikväll!

Av Pernilla - 15 mars 2007 17:25

Har precis kommit hem från en lång skogspromenad tillsamans med Sambon och Inka. Vi körde till järavallen och gick. Inka badade som en tok i sjön och var så lycklig att hon log med hela munnen när hon sprang:) Det var skönt men kallt att gå. Jag är lite frusen nu men inte värre än att det var värt det. På vägen hem stannade vi på en mack och köpte kaffe, finfin picnic! Nu ska jag strax laga kvällsmat och ikväll är det favoritprogrammen Antikrundan och Medium:)Dagen idag var trevlig. Bra studiebesök och sen gick vi och åt Thaimat. Sen gick vi och kikade lite i affärer bland annat Erikshjälpen där jag fyndade 6 megastora vinglas, superfina!

Av Pernilla - 15 mars 2007 09:00

Osten alltså - enligt dottern. Så hon gav den inget toppbetyg:) Själv tyckte jag att den var något för salt men en kul idé, som en slags fondue. Inget jag kommer att köpa igen men om den hade funnits i andra smaker så kanske. De andra gav väl den ungefär samma betyg utom sonen som bara sa nej! Finns en liten bild längst ner i inlägget på "ostdippkvällen".Annars var jag och fikade med en kompis igår eftermiddag, trevligt. Idag ska jag på studiebesök här i stan och börjar senare. Ska försöka röja undan lite hemma innan jag går hemifrån, kanske byta lakan? Efter studiebesöket ska jag och min kollega/vän gå och äta, trevligt!

Av Pernilla - 14 mars 2007 16:03

1.Jag har ett väldigt bra minne.2.Jag sjunger högt till musik när jag är ensam hemma.3.Jag slog ut båda mina framtänder i 2 cykelolyckor som liten, det kom dock nya som tur var:)4.Jag älskar doften av uthällt kaffe i solvarm sand. 5.Jag somnar bäst och lättast när det är en massa ljud omkring mig. 6.Jag är "överjävlig" på hundraser.7.Jag har läst böckerna om Martin Beck av Sjöwall-Wahlöö minst 50 gånger per bok och jag läser dem minst en gång per år.8.Jag "fick" namnet Pinse som liten av en kompis som inte kunde säga Pernilla 9.Jag älskar att fotografera blommor10.Jag gillar inte att ha på mig strumpor 11.Bland det bästa jag vet är att läsa i badet.12.Jag är en riktig "stugsittare" och gillar mest att vara hemma13.Jag älskar lingon och har det till nästan allt!14.Mina smultronställen är Fjällvattnet (Härjedalen) och Glimminge(Skåne)15.Jag har varit på Roskildefestivalen 6 gånger16.Jag har jobbat som klädsorterare 17.Jag är en hönsmamma men jobbar på det!18.Jag är kräsen med mat19.Jag klär mig oftast i svart20.Jag är en stor fan av jordgubbar

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards