Alla inlägg under mars 2007

Aj!

Av Pernilla - 9 mars 2007 17:00

Ont i skallen har jag:( Visst är det synd om mig?

Har varit och lämnat in min mobil och hoppas på att det händer något nu! Vill inte ha en mobil som inte går att lita på:( Var och handla lite mat också på vägen hem. Nu måste jag vila......

Av Pernilla - 9 mars 2007 08:19

Jag blir galen på den jäkla skräpmobilen jag har! Den har precis varit inlämnad på lagning (typ 2 veckor sen) för andra gången och vad händer imorse, den ringer inte. Så som den gjort vid ett flertal gånger innan, så jäkla irriterande. Nu måste jag gå dit igen och lämna in den, blä! Orkar inte hålla på med sånt! Ska man inte kunna lita på sin mobil? Hur många väckarklockor ska man behöva ha? Mycket irriterande! Så vad ni gör! Köp inte en sån mobil om på bilden! Varning - big time!

Nu ska jag ha ett möte så jag skriver mer sen.

Av Pernilla - 8 mars 2007 13:48

Det engelska studiebesöket alltså! Det gick bra! De var nöjda med guidningen och verkade förstå vad jag sa:). Skönt att ha det överstökat! Nu är det superlugnt, kanske lugnet före stormen eller efter om det finns något sånt:)Ikväll har jag en dejt med tvättmaskinen + att det är antikrundan och medium på tv, så kvällen är blandad med både roliga och halvtråkiga saker, gissa vilket som är vad:)

Av Pernilla - 7 mars 2007 21:34

men först en uppdatering. Ikväll har jag och dottern gjort polkagrisar i papier maché, ja vi är inte klara men har börjat. Meningen är att vi ska göra 10 stycken och vi har precis börjat på två stycken. Kommer att ta sin tid men det är kul:) Det är en vän till mig som ska ha dem som rekvisita i en teaterpjäs. Kul att hjälpa till och kul att pyssla, det var längesen!Annars har inte så mycket hänt. Imorgon är det dax för mitt engelska besök och jag är faktikst lite nervös:(Sov gott!

Av Pernilla - 7 mars 2007 08:40

Det är helt sjukt vad jag sovit i natt! Gick och la mig kl 21 för att jag var trött och frös. Kom inte upp förrän nästan en hel timme efter att jag borde gått upp. Det gick bara inte! Det blev många timmar sömn non stop:) Fast det är väl bra iofs.Idag har jag ganska tomt i kalendern än, men det fylls nog på under dagen om jag känner detta jobb rätt!! I alla fall är det en lång dag eftersom vi har Arbetsplatsträff vid 16.30 som varar mint 1,5 timme. Det är sådär men det är obligatoriskt så....det är bara att bita ihop och se glad ut:)

Av Pernilla - 6 mars 2007 19:30

Snart så är det dax för veckans avsnitt av Gilmore Girls. Jag och dottern gillar att kolla på det ihop:)Mina problem på jobbet löste sig hyfsat bra under dagen, några små kvar men inte alls så mycket som innan, skönt. Sten från hjärtat! Don´t drink and drive var mycket bra men otäckt. Det var inte långt till tårarna! Men nyttigt, åh, så nyttigt! Hoppas bara att ungdomarna tog till sig det också! Hej då! Ses imorgon:)

Av Pernilla - 6 mars 2007 10:15

Idag är det tisdag, hela dagen. Dagens höjdpunkt är Tisdagstemat( se förra inlägget), jag tycker att det är superkul. Inga problem att kliva ur sängen för jag måste ju kolla in vad som är veckans tema:) Tänk vad det kan göra, något som känns kul och man flyger ur sängen och något som är mindre kul och sängen blir som om den omfamnade en och det är så svårt att slita sig:) Idag har jag några problem att lösa på jobbet vilket känns segt, vet inte hur jag ska lösa dem faktiskt. Men det kommer nog. I eftermiddag ska jag på en föreläsning, Don´t drink and drive, och det ska bli väldigt intressant! Hoppas att den är bra!See Ya!

Av Pernilla - 6 mars 2007 06:08

Veckans tisdagstema är drömmar. Just nu är mina drömmar vackra och ljuva med inslag av mystik vilket jag valt att tolka med en denna bilden. (Bilden är tagen utanför Funäsdalen i Härjedalen).

http://vimsig.com/tisdagstema/

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27
28
29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards