Alla inlägg under juni 2007

Av Pernilla - 10 juni 2007 09:32

God morgon! Här är sitter jag och känner mig helt slagen. Varför är jag då uppe? Jo, vi tänkte köra upp en sväng till stugan och då kan vi inte köra för sent. Ska bli kul och se om det blommar där uppe. I så fall tänker jag ta med mig en stor bukett hem! Enda chansen att se blommorna.


Igår kväll var jag på utflyttningsfest och det var trevligt att träffa utflyttaren igen. Var några månader sen. Innan jag åkte dit så var jag hemma hos en vän och drack vin sen åkte vi gemensamt till festen. Ganska mycket folk var där och varmt, puh. Varför ska det vara så himla varmt? Man undrar ju!  Jag var  hemma vid 1.30 men hade svårt att somna så jag somnade inte förrän vid 03.00, så nu är jag seg.

Av Pernilla - 9 juni 2007 12:59

Vad det är varmt! Man orkar ju ingenting. Jag och sambon har varit på stan och gjort en massa ärenden och sen när vi kom hem så var i alla fall jag helt färdig. Helslut i både kropp och hjärna. Ska det här hålla på länge till?

Av Pernilla - 9 juni 2007 09:31

Har precis varit ute en runda med Inka och det är redan äckligt varmt! 23 grader i skuggan, hur ska det bli senare på dagen och hur ska man stå ut? Det undrar jag och vill gärna ha svar på!! Jag gick ut i pyjamasen för jag tänkte att det är väl inte så många ute. Ack, vad jag bedrog mig. Synd för dom att dom fick se mig i pyjamas:)


Idag är en hyfsat buzzy dag. Jag har en hel del ärenden att fixa på stan. Några presenter att inhandla och lite annat. Sen ikväll ska jag på flyttfest. Sambon, Inka och ev. dottern ska till sambons bror som fyllde år igår. GRATTIS! Vad sonen ska hitta på har jag ingen aning om.

Av Pernilla - 8 juni 2007 21:58

Vår porslinsblomma (Hoya) har slagit till med fyra blomklasar! har aldrig hänt innan. Coolt!

Av Pernilla - 8 juni 2007 19:58

Vad jag är trött, mest i fötterna men även i resten av mig! Det gick bra att sparka ut eleverna, det är alltid nervöst att någon ska vara för full, ramla när de tar sig ner för trappan eller annat som kan hända. Men allt gick bra förutom att tre av eleverna missade när deras klass gick ut så att det fick springa ut med en annan klass senare. Antar att deras anhöriga undrat väldigt när deras son/dotter inte kom ut med deras egen klass. Hoppas att ingen hann bli alltför nervös.


Jag och min kollega/vän stod och pratade länge sen utanför skolan och rosorna jag fått slokade rejält i värmen. Tyvärr tror jag inte att de tar sig igen:(


Nu är jag gräsänka ikväll då alla är iväg på andra håll. Trist men jag får väl roa mig så gott jag kan!!

Av Pernilla - 8 juni 2007 10:47

Idag är det så rörigt här på jobbet eftersom det är utspark och min sista dag innan sommaren. Jag ska ju gå en kurs i 5 veckor med start nästa vecka. Allt går i ett och snart ska vi luncha innan värsta ruschen börjar. skriver mer i kväll. Tills dess: Ha det bäst!

Av Pernilla - 7 juni 2007 08:20

Skriver lite snabbt eftersom jag ska på möte om 10 minuter. Möten är det som HELA denna dagen går ut på.  Jag 8 stycken inbokade idag och jag måste dessutom skriva ca 50 brev som ska iväg strax. Imorgon är sista dagen på jobbet innan kursen. Då har vi dessutom utspark här på skolan och av erfarenhet så vet jag att det är väldigt rörigt här då. Så det mesta måste fixas idag om det inte ska vänta tills i augusti.


Nu måste jag pysa. skriver mer senare!

Av Pernilla - 6 juni 2007 17:20

"Även en resa på tusen mil, måste börja med ett enda steg"

Lao-Tse

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards