Alla inlägg under juli 2007

Av Pernilla - 21 juli 2007 18:30

usch, vad det är svårt att veta hur mycket man ska ta med sig. Min ryggsäck är proppfull nu så det får väl vara bra där tror jag. Men det känns som om jag har tagit med för lite tröjor. Jag får helt enkelt ha dem mer än 1 dag annars räcker dom inte. Äckligt eller?

Av Pernilla - 21 juli 2007 14:33

Shoppingen är avklarad. Jag köpte blandade nötter och hallon, körsbär, plommon, äpple och nektariner. Till dryck Brämhults juice och ramlösa kaktus. Kan bli bra va? Ser framemot goda frukter och bär men ska inte nalla:)

Av Pernilla - 21 juli 2007 11:08

Denna dag ett liv! Idag blir det packning och sista minuten-shopping. Tänkte gå till torget också och köpa lite goda frukter och bär till resan. Eftersom jag inte äter godis längre så får det bli mitt godis. Lite nötter ska jag också shoppa. En massa annat att fixa också, apparater som ska laddas, matsäck som ska göras m.m


Längtar tills imorgon och resan. Vi har planerat detta sedan mars/april och nu är det äntligen dags:) Hoppas nu att vi får så kul som vi tänkt. Fast jag och H är en oslagbar kombination som kan prata och skratta non-stop. Känns som om jag behöver detta nu!

Av Pernilla - 20 juli 2007 22:13

Läkaren ringde vid 10.30 och vi kom överens om att jag skulle gå till apoteket och byta medicinen. Sagt och gjort, jag gick dit och bad att få byta till det gamla fabrikatet. Ja, byta och byta jag fick så klart betala för det. Men det är det värt. Så klart hade de inte den storleken på paket som jag skulle ha men jag fick ta ett litet paket som räcker på resan så får jag fixa det när jag kommer hem igen, de skulle beställa till mig. Sen i fortsättningen ska jag be läkaren skriva på receptet att de inte får byta mot någon annan sort!!


På eftermiddagen ringde sambons bror + hans sambo och frågade om vi ville komma och grilla ikväll. Så vi har precis kommit hem. Trevligt var det. Skönt att sitta ute hela kvällen också!!


Nu sitter jag på sonens rum och lånar hans dator för vår är paj:( De ska hämta den nästa vecka för lagning. Passar bra när jag ändå är bortrest!!



Av Pernilla - 20 juli 2007 09:01

Ännu en natt i vakenhetens tecken:( Blä, vad trött jag blir. På alla sätt och vis. Just nu sitter jag och väntar på att läkaren ska ringa för jag måste bara fråga om det är medicinen och om jag i så fall kan byta tillbaka till den andra. Pallar inte flera veckor till så här.


Annars ska jag inte göra något speciellt idag mer än att lägga in gårdagens megatvätt i skåpen. Kul, not:(

Av Pernilla - 19 juli 2007 16:39

att tvätta. Jag började vid 12-tiden men är ännu inte färdig. Jo, helt färdig i kroppen är jag men inte med tvätten.


Idag mår jag inte tipptopp, känns som om jag är tillbaka på ruta 1 med medicinen igen. Jag som tyckte att jag började få effekt av den har fallit igen. Precis som om man försöker ta sig uppför livlinan och någon jäkel klipper av den hela tiden. Undrar om det beror på att jag fick en annan sort denna gången. Alltså det är samma medicin men olika fabrikat. Kanske funkar det andra fabrikatet bäst på mig? Undrar om man kan byta på apoteket eller?

Av Pernilla - 19 juli 2007 11:08

I natt har jag sovit mer:) Bara varit vaken 3 timmar, skönt. Det behövdes. Jag tror att Inka kände det på sig för hon har inte sagt ett pip än om att hon behöver gå ut. Men det måste hon så klart snart göra.


Idag är det tvättmaraton som gäller. Tvättkorgen har aldrig varit så full tror jag. Och jag behöver tvätta upp en massa innan tågluffen. Så svårt att packa, kan ju inte bära omkring på kläder för 10 dagar. Hoppas att vi kan tvätta någonstans annars lär vi lukta!!

Av Pernilla - 18 juli 2007 19:29

Idag har jag varit och fikat med Nini, det var trevligt. Jag fick ett halsband av henne som hon gjort:) Efter fikan gick vi tillsammans till Kapp Ahl och jag köpte 2 tunikor, en skjorta/blus, 3 par strumpor och trosor. Mycket bra! Vi var in en sväng på Tiger också.


Nu på eftermiddagen/kvällen har jag vilat och ätit litegrann. Och så har jag varit duktig och diskat en del av disken i alla fall. Det är konstigt att vår diskmaskin heter Pinse! Varför kan ingen annnan i familjen diska undrar jag?

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards