Alla inlägg under juli 2007

Av Pernilla - 8 juli 2007 07:35

Vaknade för en stund sen trots att jag fortfarande är trött. Men jag kunde inte somna om så jag gick upp. Lika bra det. Snart borde dottern komma hem efter att ha kollat på tv och Live earth hela natten hos en kompis. Om hon inte har somnat vill säga.....hoppas inte det för då missar hon kanske konfirmationen hon ska på idag.


När hon är färdig ska vi köra till stugan. Hennes kompis ska också med. Vi stannar så länge vi har lust men längst till lördag. På söndag ska vi ha kalas så det är skönt att komma hem lite innan så att vi hinner förbereda.


Jag har ju ingen dator i stugan men ska försöka smsuppdatera bloggen någongång.


Ha en skön vecka!

Av Pernilla - 7 juli 2007 22:09

Här är min dag i bilder!

Av Pernilla - 7 juli 2007 10:33

Sovmorgon:) Har varit vaken drygt en halvtimme.....


Igår kväll blev det födelsedagsmiddag och sen film med lite ostbågar, mitt favoritsnacks.


Idag är det EFITdag (ett foto i timmen) och jag har redan tagit två foton, ett i natt och ett nu på morgonen. Återkommer ikväll med hela dagens skörd. Idag ska jag träffa en kompis och fika + gå några ärenden på stan bland annat på apoteket och lösa in lotterna jag vann på igår: hela 65 kronor:) Rik som ett troll!

Av Pernilla - 6 juli 2007 13:59

Det bara regnar och regnar. Trist. Jag vill inte gå ut, men en viss hund har ju behov så jag måste. Tänker i alla fall inte gå där jag ramlade igår:)


Tack för alla grattis både här, i annan blogg, per telefon och via post! Kul! Alltid roligt att bli ihågkommen.


Med posten kom försäkringskassans papper som skulle fyllas i. Mindre kul. Blev helt matt bara jag tittade på det. Men nu är det ifyllt och klart. Fast det tycker säkert inte försäkringskassan. Håll tummarna för att det är klart!

Av Pernilla - 6 juli 2007 06:00

Grattis på födelsedagen till mig själv:) Jag fyller 39 år men emellanåt känns det som om jag borde fyllt 93. Blev väckt tidigt idag då sonen ska iväg till sommarjobbet. Trevligt uppvaktande med bland annat 10 långa röda rosor(ska fota dom senare och lägga in så ni får se hur vackra de är!), lotter, bok och Ldbs nya dusckräm + deo.


Just nu har regnet uppehåll men ska visst komma senare:( Blä, det kommer allt för mycket! Bara lervälling när man är ute med hunden. Läste att det hade kommit 85 mm igår och det är inte lite!


Ha en bra dag alla, nu ska vi strax äta frukost. Sen ska jag nog gå och lägga mig en stund igen!

Av Pernilla - 5 juli 2007 19:51

Det regnar fortfarande och inte lite heller! Ankorna simmade i vattenpölarna i stadsparken när jag var ute med Inka. Kunde inte låta bli att le:) Sen log jag inte så länge till för sen ramlade vi, nerför en backe som var blöt och lerig. Alla mina kläder var leriga och dyngsura, tom trosorna. "Roskilde-light"! Jag kunde i alla fall duscha och byta kläder när jag kom hem. Jag hoppas att jag slipper kvällsturen med Inka!


Dottern är nöjd och glad idag. Intagningsbeskedet till gymnasiet kom i brevlådan. Hon kom in på sitt förstahandsval med god marginal. Sist intagen hade 180 poäng och dottern hade 215 poäng. Så till hösten blir det Livsmedelsprogrammet för hennes del. På väg mot konditordrömmen!

Av Pernilla - 5 juli 2007 11:13

Grafikkortet utbytt och datorn fungerar:) Gick väl snabbt!! Jag har nästan precis gått upp. Jag bara sover och sover och blir inte piggare för det! Jaja, sånt är livet.


Idag är det gråväder kan man lugnt säga. Ett stort regnmoln har placerat sig över skåne som ni ser på bilden och det lär bli kvar ett tag. Får kolla på film och sånt istället. Ganska mysigt. Vi får gäster vid kl 13 så lite händer det ändå idag.

Av Pernilla - 4 juli 2007 23:38

Vet inte när jag kan skriva nästa gång för grafikkortet i datorn är paj och måste bytas. Förhoppningsvis är det klart till imorgon kväll. Då får ni ett uppdateringsinlägg. Tills ha det bäst!

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards