Direktlänk till inlägg 28 september 2007

Fick precis reda på att det är fredag idag!

Av Pernilla - 28 september 2007 10:18

Blir helt vilse på dagarna. Och nätterna:( Var uppe och gick ett par rundor i natt. Men något party var det inte! Somnade vid 4.30-tiden Jag blir helt ding i huvudet av det här! Ge mig något ordentligt som jag somnar av, en träklubba eller vad sjutton som helst. Ska till nya läkaren på måndag och hoppas på att han kan göra lite underverk.


Sen hoppas jag att försäkringskassan kan skicka mig lite mer pengar för det ekar attans tomt på kontot! Har fått mindre hälften av vad jag brukar få ut när jag jobbar och såna marginaler har inte vi direkt. Men det löser sig väl snart hoppas jag!


Igår hade jag lunchbesök av en kompis på en timme och det var trevligt och precis lagom.


En sak jag är extra ledsen över är att jag inte orkar besöka bokmässan detta året:( Jag har ju varit där ett par år på rad och det var varit så givande men iår finns ingen ork till något och absolut inte såna evenemang.

 
 
Nini

Nini

28 september 2007 10:39

Jag har aldrig varit på bokmässan faktiskt. Men skulle väldigt väldigt gärna komma dit! Vi kanske ska satsa på att orka med det om två år? *ler*

Hoppas din nye läkare kan ge dig mer hjälp med sömnen.

Förutom att jag tar Zopiklon (Imovane) vid behov, så tar jag en antidepressiv medicin som heter Mianserin. Jag började med den för att motverka en av biverkningarna med Citalopramen (förmågan till sex *hmm*) och den har hjälpt lite där, men ännu mer på sömnen. Jag blir dåsig och trött av dem. Och det sitter i länge. Så länge att jag tar dem redan klockan sex på kvällen för att kunna gå upp klockan sex på morgonen..

Bara ett tips - fråga läkaren.

Som sagt - det är ingen sömntablett, men jag blir trött av dem. Innebär inte att jag somnar av dem, men de hjälper till lite grann.

http://nini.bloggagratis.se

 
lisa

lisa

28 september 2007 23:23

antingen sover man för mycket eller så sover man för lite. antingen sover man för lätt eller för tungt.

ska vi snacka piller och då inte sömnpiller utan 'lugnande' som inte är vanebildande, slår jag ett slag för atarax. tydligen ska det vara väldigt olika på hur de verkar men jag kan ta högst en varannan dag för annars är jag i total dimma.

annars föreslår jag Ellen show. bra sömnpiller. synd bara att hon inte går dygnet runt...eller ja, det kanske är tur.

http://www.schmut.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla - 30 oktober 2012 10:30

Det känns KONSTIGT att inte kunna delta i de olika teman som tisdagstemat har. Min dator har gått sönder och det går inte att lägga in bilder från kameran. Och jag vägrar lägga in kassa mobilbilder! ...

Av Pernilla - 2 oktober 2012 08:21


  Höstförpackning!

Av Pernilla - 25 september 2012 09:14


Jag blir lika paff varje gång jag ser att mitt förslag till tema har valts. Det är så roligt och en ära.   Jag har valt en bild på en staty i Örnsköldsvik som verkligen är gåtfull. Den väcker så många frågor. Hos mig i alla fall! ...

Av Pernilla - 21 september 2012 08:33


 

Av Pernilla - 11 september 2012 10:09


  Det är så himla roligt att få med sitt eget tema och 2 veckor på rad dessutom:) Hobby ja...Jag tycker om det mesta inom det estetiska. Måla porslin, decoupage, scrappbooking, måla......Allt som inte innehåller nål och tråd! Här har jag målat p...

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards