Alla inlägg under september 2007

Av Pernilla - 17 september 2007 15:41

Också detta besök gick bra även om jag gillar min andra läkare bättre. Men jag ska ge den här en chans. Det kändes som om han lyssnade och brydde sig han med. Fick ny medicin eftersom den gamla inte hjälpt + ångestdämpande + sömntabletter. Hoppas att jag får sova nu. Imorgon ska min orginal läkare ringa mig och den 1/10 ska jag på återbesök till nya läkaren.

Av Pernilla - 17 september 2007 09:54

är nu avklarat och det gick bra, väldigt bra. Åh, vad jag tycker om den läkaren! Han lyssnar och förstår, men är inte mesig. Jag började såklart gråta floder så jag lämnade brevet och fick tillbaka det igen (ville inte ha det i journalen). Och efter det var det mycket lättare att prata även om jag grät. Jag blev sjukskriven tom 31/10 och han ska ringa mig imorgon bitti. Så nu är det bara besök nr 2 kvar så tummarna behövs än. Min läkare tyckte att jag även skulle låta läkaren i eftermiddag läsa brevet. För han tyckte att det var väldigt väl formulerat och att det sa mycket. Får fundera på det, vet ju inte vad det är för en prick. Får känna av när jag är där.


En sak som känns konstigt är att jag gått så mycket till läkare den senaste tiden att jag fick frikort idag. Har aldrig haft tidigare och jag hoppas att jag slipper det igen! Även om det är bra att ha nu när jag går ofta.

Av Pernilla - 17 september 2007 07:55

Ni som vill kan se dottern i det här inslaget:)

http://front.xstream.dk:80/sydsvenskan/mediamaker_player.php?id=300166


Av Pernilla - 17 september 2007 05:20

Det är bara att inse: Någon sömn blir det inte denna natten. Det är kört. Orkade inte ligga och vända och vrida mig längre så jag traskade upp istället.


Vad göra när hela staden sover? Jo, internet är en perfekt vän. Så jag surfar runt lite tills det blir dags att göra mig iordning för dagens läkarbesök.

Av Pernilla - 16 september 2007 17:46

Det blev ett sent inlägg idag men internet har inte fungerat sen igår kväll, men nu fungerar det igen.


Sambons bror med delar av familjen var här en stund idag. Och svägerskan kom med fyra böcker att låna. Bra:)


Imorgon är det så dax för läkarbesöken. Jag har skrivit ett brev till min läkare om hur jag mår. Jag har svårt att prata om det, antingen får jag tunghäfta eller så börjar jag gråta. Eventuellt ger jag honom brevet istället så kan han läsa och jag behöver inte prata så mycket. Har inte bestämt än om jag ska lämna det eller inte. Beror på situationen, men det finns där i väskan om det blir aktuellt.

Av Pernilla - 15 september 2007 09:07

Sömnlösheten börjar sätta sina spår i fejan. Snygga gropar under ögonen:( Sambon påstår att han inte ser dom men jag ser ju dom! Och jag ser att mina ögon är tomma, inget liv i dom. Usch!!! Men på måndag ska jag i alla fall till två läkare. Håll tummarna att inget krånglar!


Jag läser och läser, det är så skönt att jag fixar det. Har läst färdigt ännu en bok och nu börjar det sina i bokhyllan av olästa böcker. Får kolla adlibris lite och se om de har några goa böcker att beställa. För går i någon affär det gör jag inte!! Jag ska försöka mig på det när jag mår bättre men inte än.


Kunde faktiskt pyssla lite igår och det var skönt. Även om jag bara sitter små stunder så är det avkopplande de minuterna jag sitter.

Av Pernilla - 14 september 2007 12:17

Posten kom med roligheter idag också. Ett vykort från en kompis, 2 traderapaket och 1 paket med en tidningspremie:)

Av Pernilla - 14 september 2007 08:36

Hur länge fixar man att sova 3 timmar per natt? Sjukt jobbigt är det i alla fall. I natt somnade jag vid 5-tiden och sov till 8.


Vi hade planerat att åka till stugan idag över helgen men jag hade ingen lust. Har inte lust med något nuförtiden direkt. Jag läste en blogg där personen ifråga skrev om julen, att det bara var 3 månader kvar, och jag fick panik. Alla som känner mig vet att jag alltid har ÄLSKAT julen, men i år ser jag verkligen inte framemot den. Känner bara panik. Allt som borde göras och fixas. Usch och fy! Jag hoppas att det vänder snart. Jag vill vara mig själv igen. Den jag är nu tycker jag inte om, inte det minsta lilla. Så den som har snott mig kan vara vänlig att lämna tillbaka mig genast!


Nu måste jag ta mig ut med lilla Inka.

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards