Alla inlägg under september 2007

Av Pernilla - 9 september 2007 10:02

God morgon! I natt har jag sovit och det var välbehövligt. Men jag känner mig ändå seg som en kola eller något. Men jag kanske blir piggare under dagen. Idag har jag mer hosta än innan. Kanske det här ventolinet jag fick på akuten har löst upp något?


Jag har varit ute med Inka och solen sken. I parken var det massor med studenter, antagligen nollning. Men jag mådde lite illa när jag såg att de satt och drack sprit kl 9 på morgonen:( fattar inte hur de får ner det. Fast de kanske inte hade sovit alls i natt så det ff var natt för dom?


Dottern har sovit hos en klasskompis i natt och det är ju kul att hon redan hittat någon att umgås med. Sonen var ute med kompisar och kollade på fotbollen på en pub och han ligger och sover och lär väl göra det ett par timmar till. Sambon sover också ännu och Inka har intagit min plats i sängen. Så här är så tyst, det ändå som hörs är webbradion och mitt knattrande på tangentbordet.

Av Pernilla - 8 september 2007 08:59

Jaha, gårdagen var ju en intressant dag. Eller något. Jag hade "lite" jobbigt med andningen och trodde att jag fått lunginflammation eller något. Så fort jag rörde mig blev jag jätteanfådd. Var iväg till vårdcentralen och min braiga läkare. Han lyssnade på lungorna men hörde inget. Men pulsen var 130. De tog prover och EKG, allt var bra. Men eftersom jag hade jobbigt med andningen så fick jag en remiss till akuten. Åkte dit, var där efter 11.00 någongång, fick komma in ganska snabbt. Fick göra en lungscanning där jag bland annat fick andas in radioaktivt ämne + att de injecerade radioaktivt ämne. Allt för att kolla om jag hade en propp i lungan, men nope det hade jag inte. Vilket ju var jättebra. Sen fick jag göra vanlig lungröntgen som var bra. Och de tog en massa prover både i armvecket och i handleden. Och inget hittade dom så läkaren pratade om att lägga in mig över natten, men det ville inte jag. Till sist, och då var klockan nästan 21.00, fick jag prova att inhalera ventolin och det hjälpte faktiskt. Jag fick en jädra hjärtklappning och stickningar i händerna men det hjälpte!! Så efter det fick jag åka hem.


Och då var jag helt darrig efter att bara ha ätit en macka kl 9 på morgonen. Nog för att jag äter lite nuförtiden men inte så lite! Sambon hade beställt pizza. Jag åt kanske en tredjedel av en pizza, blev helt skakig i kroppen mest benen, kändes som jag skulle svimma. Och sen kom kräkningar ā la exorsisten! Det var den maten det. Sen mådde jag jättekymig hela natten, fast andningen var bra. Imorse vaknade jag med megahuvudvärk men det var nog det radioaktiva, för man skulle dricka mycket efter men det är inte så lätt när magen inte vill ha det.


Dessutom så hände något jag aldrig i min vildaste fantasi trodde kunde hände på akuten när man ligger på en brits och mår kasst. Jag blev raggad på! En kille som var född 1984, hallå! Han vägrade tro att jag var en dag över 25 år. Och ville absolut inte höra att jag har en son som är 18, en dotter som är 16 och en sambo som jag varit tillsammans med i 20 år. Han var rätt störig faktiskt! Men sen kom de och la en farbror mellan oss så då fick han sluta. Skönt!


Dagen idag får nog gå i vilans tecken tror jag!

Av Pernilla - 6 september 2007 11:04

Åh, jag borde har lärt mig vid det här laget att man aldrig ska skriva sånt som att man nu sovit ok 2 nätter på rad. För vad händer då? Jo, man sover skit nästa natt. Som ett brev på posten! I natt har varit den sämsta natten på länge. Tror jag somnade vid 05 och vaknade sen vid 06.30 när sambon och dottern var uppe. Så jag stängde faktiskt klockan och lyckades somna om till kl 10. Orkade absolut inte gå upp 07.30 som jag har som mål. När jag vaknade var mina ögon helt svullna:( Men det har lagt sig igen.


Idag ska jag försöka pyssla lite och så ska jag diska det är ungefär de mål jag har idag!!

Av Pernilla - 5 september 2007 12:30

Jag har sovit ok 2 nätter på rad så håll tummarna att det går på rätt håll!!


Idag var det sjukt jobbigt, och det var något som egentligen inte ska vara jobbigt. Som inte brukar vara jobbigt. Jag blir så arg på mig själv! Vad fan kan jag inte vara normal för? Och reagera normalt på saker och ting?  Jag skulle till dotterns skola för att prata med hennes mentor. Igår var jag jättenervös och hade hjärtklappning m.m Imorse var det likadant och magen var helt kajko:( Och på bussen höll det på att balla ur för den var helt proppfull, men som tur var tog det inte många minuter att komma dit. På vägen dit träffade jag 3 personer jag känner varav en är kollega. Vad svarar man när de frågar hur är det??? Om man inte vill lämna ut sig alltså. Inte så lätt att ljuga och säga bra heller. Jag tycker att alla glor på mig. Jag måste se sjukt konstig ut.


 Mötet gick i alla fall bra och efteråt tog jag mig till Panduro och shoppade för mitt presentkort som jag fick av mina snälla kollegor. Tänkte att det var bättre att ta allt idag så slipper jag utsätta mig för omgivningen imorgon igen. Men nu är jag helt slut. Har bara suttit här framför datorn och stirrat typ 1,5 timme.

Av Pernilla - 4 september 2007 13:46

Jag tror att jag har fått öroninflammation. Eller jag vet. Jag har haft det så många gånger i mitt liv så det känns igen:( Men eftersom man inte ger penicillin till barn med öroninflammation så behöver jag väl inte det heller antar jag. Jag avvaktar tror jag för jag orkar inte gå till läkare igen just nu.


Jag skulle gått på bio idag med bästa H men jag har fått ställa in. Dels pga öronen och + att jag inte orkar, tyvärr.


Jag blev rörd när jag fick posten idag. Några söta arbetskamrater hade skickat en hälsning och ett presentkort på Panduro. Så gulliga:)

Av Pernilla - 4 september 2007 09:07

Jag tycker mycket om den här bilden som jag tog för några veckor sen i Malmö.

Av Pernilla - 3 september 2007 18:12

 

Vecka 36
I bakgrunden

  • Vad har du för startsida när du öppnar Internet, och varför just den?

Sydsvenskan.se - Lokala nyheter är alltid bra att hålla reda på


  • Vad har du för skrivbordsbakgrund i din dator, och varför just den?

En bild på en fontän som jag tagit - För att jag tycker att den är fin


  • Vad har du för bakgrundsbild i din mobil, varför just den? Om du inte har sån mobil, vad skulle du vilja ha, varför?

Min hunds nos - För att det är en cool bild


  • Vad ser du om du tittar ut genom närmaste fönster?

Träd och ytterkanten av en park


  • Vad hör du för ljud i bakgrunden?

Sambon som snarkar

Av Pernilla - 3 september 2007 12:50

Nu har jag varit på Panduro och det var fruktansvärt. Alltså det är egentligen en helt underbar affär men inte för mig just nu. Jag svettades och kände mig yr och ville bara ut därifrån och hem igen:( Jag undrar vad jag handlat egentligen för jag har inget minne av det. Ska kolla i påsen såsmåningom. Skit att det ska vara så här!!!! Ibland önskade jag att jag hade burka eller osynlighetsspray så att jag kunde gå obemärkt överallt.


Jag undrar hur det ska gå resten av veckan? Imorgon är det tänkt att jag ska gå på bio och på onsdag ska jag på ett möte på dotterns skola.

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards