Alla inlägg under september 2007

Av Pernilla - 3 september 2007 09:17

Orkade inte ta mig ur sängen när klockan ringde. Jag har sovit dåligt i natt också och var helt slut. Så jag stängde av den när den ringde och somnade faktiskt om 1,5 timme. Det var skönt!!


Om en stund ska jag gå ut med Inka och sen blir det frukost. Jag ska dessutom försöka mig på ett besök på Pandurohobby idag. Hoppas att där inte är något folk. Panduro ligger bra till för jag behöver inte gå genom stan dit utan kan gå bakom alltihop och ändå komma dit!

Av Pernilla - 2 september 2007 09:53

Fast jag har inte drukit en droppe alkohol på ett bra tag. Sambon hade en teori om att jag kanske gick i sömnen och drack sprit. Men för att gå i sömnen måste man väl sova, eller? Och det gör jag ju knappt. Jag somnar några minuter, vaknar, tittar på klockan, ligger och tänker, somnar några minuter, vaknar, tittar på klockan, ligger och tänker.....så håller det på hela natten tills jag har fått ihop en 3-4 timmars sömn sammanlagt. Inte så kul alls faktiskt.


Nog om sömnen. Idag orkar jag nog inte så mycket. Men jag tänkte kolla på höjdhoppsfinalen och kanske pyssla lite. Det får räcka som sysselsättning idag. Förkylningen är kvar och det känns som om jag börjar bli hes.


Jag hoppas att jag snart kan skriva ett glatt och positivt inlägg......

Av Pernilla - 1 september 2007 15:59

Födelsedagsfirningen gick bra men var sjukt jobbigt. Jag blev yr , helt matt och kände mig frånvarande när vi var där och det sitter fortfarande i:(. Jag tror att när min hjärna får för mycket så yttrar det sig fysiskt. Kan det vara så? Då är det väl därför jag blir anfådd av att lösa korsord?


Födelsedagsbarnet blev i alla fall glad för kortet + boken och de 40 rosorna hon fick:)

Av Pernilla - 1 september 2007 08:31

I natt har jag sovit 6 timmar!!! Inte illa va? Det är dubbelt så mycket som de andra nätterna den senaste tiden. Och det var ljuvligt. Håll tummarna att det har vänt och att jag får sova i framtiden. Jag tog tabletterna igår också men jag är inte så säker på att det är deras förtjänst så till natten ska jag testa utan. Vill ju inte medicinera i onödan.


Jag pysslade lite igår också men hade inte så mycket ro i kroppen så det blev microstunder, typ 5 minuter i taget. Men jag lyckas att göra en sabbla röra när jag håller på. Se fotot nedan!


Förkylningen håller i sig men jag slapp näsblod i morse i alla fall.


Idag fyller min svägerska 40 år. GRATTIS! Och vi ska dit en stund till lunch. Men det blir bara vi, de andra gästerna kommer senare idag, för jag orkar inte med en massa folk. Så det ska nog gå eftersom det bara är familjen. Fast jag oroar mig lite för hur jag ska orka ändå.


Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards