Alla inlägg under oktober 2007

Av Pernilla - 27 oktober 2007 09:43

Godmorgon!

Läkartelefonsamtalet igår gick bra. Nu ska jag träffa honom på måndag så det blev ett kort samtal.

Gick en promenad i parken och satt sen och tittade på ankorna i bästa pensionärsanda!

På em kom svärmor på besök och jag fick ett par fina vantar av henne och Inka fick ett gigantiskt ben som hon nästan slukade.

Sonen och sambon var nöjda med Fredrik Lindströmshowen och det var ju kul!

Idag händer det nog inte så mycket.

Av Pernilla - 26 oktober 2007 07:46

Igår kväll var jag jättetrött. Hade inte sovit middag pga att matleveransen var försenad. Så jag gick och la mig tidigt. Jag var inte supernöjd med maten som fick igår. De hade plockat gammalt bröd(inte utgånget men inte heller nybakat) och clementinerna var mjuka. Så vi får se om det blir fler leveranser därifrån.


Idag ska min bästa läkare ringa sen ska jag nog gå på en promenad, behöver komma ut lite trots att det gör ont i höften.


Jag skulle egentligen gått på en show+ middag med sonen ikväll som han fick av mig i födelsedagspresent men jag klarar inte det:( Och det är en stor sorg för mig. Han får gå med sin pappa på showen istället sen går sonen och jag ut och äter vid ett annat tillfälle.

Av Pernilla - 25 oktober 2007 08:19

Inatt har jag sovit dåligt. Undras om det berodde på att det var fullmåne eller vad?


Igår eftermiddag hämtade min kollega och vän mig och så åkte vi hem till henne. Vi hade några mysiga timmar innan hon skjutsade mig hem igen. Jag hade det helt ok där i hennes soffa och vi trivs bra ihop.


Idag måste jag till apoteket och så kommer maten jag beställt på internet. Annars ska jag som vanligt jobba på att bli Pinse:)



Av Pernilla - 24 oktober 2007 08:13

Skrev ett långt inlägg igår om mitt läkarbesök men sen behagade bloggen balla ur innan jag hann spara och nu orkar jag inte skriva om det. Det gick i alla fall bra. Jag ska höja dosen på de antidepressiva men enligt hans skattningsskalor som han använder sig av så har jag blivit lite bättre. Vi snackar alltså olika grader i helvetet, för jag är långt ifrån bra. Men det är ju super om det går åt rätt håll!!


Idag ska jag beställa mat på internet och besöka en kollega. Hon hämtar och lämnar mig vilket är tur annars hade det inte blivit av.


Ha det bäst!

Av Pernilla - 23 oktober 2007 12:12

Jag väljer att visa 2 bilder på min älskade farmor. Hon är enormt saknad av mig. Hon var en otroligt fin människa, både invändigt och utvändigt!

Av Pernilla - 22 oktober 2007 19:26

Blir så förundrad på människor som har noll insikt i hur andra kan må! Att säga till en person som är deprimerad: Ryck upp dig. En som har fobier: Men släpp det eller en som är överviktig: Det är väl bara att ta sig i kragen och banta.

Har dessa personer aldrig funderat på om det hade varit så lätt, hade man inte gjort det då? För vem vill må dåligt? Jag önskar inte min värsta fiende en depression kan jag säga!

Av Pernilla - 22 oktober 2007 17:53

Gick och la mig vid 14 för att läsa lite och vaknade nu. Tja,  så kan det gå!

Av Pernilla - 22 oktober 2007 09:49

Vad mörkt det var idag när jag vaknade vid 7.30 idag. Och jag som ska vara hos doktorn kl 8.15 imorgon. Kommer att vara som en sömngångare.....

Annars känns det lite annorlunda idag. Inte så många tankar på döden som annars. Ingen gigantisk skillnad eller ens en microskillnad men kanske ändå en liten skillnad. Svårt att säga. Det behövs många såna här skillnader för att jag ska komma i fatt och och förbi. Jag har ett stort och arbetsamt jobb framför mig det vet jag!!! Jag måste ff jobba på att åka buss, gå i affärer, träffa vänner, vara i folksamlingar m.m


Idag ska jag inte göra så mycket. Mina vanliga vanor som göra mig iordning, gå ut med Inka och diska.

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards