Alla inlägg under oktober 2007

Av Pernilla - 11 oktober 2007 09:21

Så känner jag mig idag. Gick upp vid 7.30 och har sen dess gjort färdigt en bukett av lönnlöv som svärmor ska få, hoppas hon blir glad. Den var sjukt tråkig att göra så något mer sånt pyssel blir det inte. Ska ta foto av den sen när batterierna till kameran laddade. Jag ska pyssla lite annat sen. Lite som inte involverar växter, för det är inte min grej tror jag.


Kanske ska ta mig en promenad sen, ta lite luft. Inte för att jag tror att det får mig piggare men det kan ju inte få mig mycket mer nere och segare än vad jag redan är i alla fall.

Av Pernilla - 10 oktober 2007 13:41

Vill ni hjälpa mig? Jag behöver mer pysselmaterial. Jag har redan fått en del av några av er som läser här men jag vill ju ha mycket att välja på!! Så kan ni inte leta i era gömmor om ni har fina knappar, band, papper, pärlor, pennor etc som ni inte vill ha längre?  Om ni hittar något som ni tror kan vara användbart och som ni inte behöver kan ni väl skicka ett mail till mig på: pinse1@hotmail.com så får ni adressen. Tack på förhand.

Av Pernilla - 10 oktober 2007 10:40

Jag väntar och väntar.....Vad är det då jag väntar på? Jo, att medicinen ska göra det den är till för och jag ska kunna börja sega mig uppåt. Just nu känns det som om det går åt andra hållet:( Sömnmedicinen gör det den ska, men den andra? Jag undrar om den är min rätta.....eller jag kanske ska ha en annan dos? Vad vet jag. Inget läkarbesök förrän den 23:e, så tills dess lär jag få vänta och vänta.


Men jag orkade i alla fall gå ut och gå igår. Jag gick en promenad hem till min svägerska som är ledig på tisdagar. Vi drack kaffe och pratade någon timme, sen traskade jag hem igen. Totalt blev det väl en promenad på sisåsär 8 km. När jag kom hem gick jag rakt in i sängen och la mig för att vila, och vaknade ett par timmar senare.

Av Pernilla - 9 oktober 2007 11:48

Lite bilder på några bokmärken jag provat på att göra.

Av Pernilla - 9 oktober 2007 10:30

Vår trädgård i stugan får nog mer räknas in i klubben ovårdad än vårdad. Fast jag tycker att det kan vara fint med maskroshav. Undrar om grannarna är av samma åsikt?

Av Pernilla - 8 oktober 2007 17:54

Idag har jag haft besök av en arbetskamrat och vän. Det var underbart att få träffa henne igen. Jag fick finfina presenter av henne. Det var mysigt att ha henne här men jag blev väldigt trött efteråt. Vi pratade mycket och jag började gråta ett par gånger. Visst är det bra att prata av sig men det tar på krafterna. Och det ska det väl göra! Jag hoppas att jag får träffa henne snart igen.


Dottern är hemma idag för hon har feber och ont i halsen. Hoppas att hon kryar på sig snart.


Orkar inte skriva mer, blir kanske mer imorgon.

Av Pernilla - 7 oktober 2007 18:17

Bilderna är från min ensampromenad på nära tre timmar i skogen. Det var skönt att fly iväg ensam och filosofera lite(!). Helgen har varit ok, även om jag känt mig osocial och onärvarande.

Av Pernilla - 5 oktober 2007 14:56

Min läkare ringde vid 13-tiden och det gick bra, även om jag min nya vana trogen grät som bara den. När ska det sluta? Ska all livets gråt ut nu eller? Man borde tycka att jag jag vant mig men icke. Jag tycker inte om att gråta! Vi pratade nog en 30 minuter och det kändes mycket bra. Jag är lyckligt lottad som har honom. Hur som helst så lovade han att han kommer att vara med på mötet med försäkringskassan när det nu blir. Och genast känns allt mycket lättare!!!!


Nu borde jag gå och packa lite inför stughelgen. Ha det så bra!

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards