Alla inlägg under oktober 2007

Av Pernilla - 5 oktober 2007 11:40

Fördriver tiden lite medan jag väntar på att min läkare ska ringa.


Vecka 40
Djur

  • Vad har du för favorit djur?

Hund


  • Vilket djur har du alltid drömt om att få träffa/se i det vilda.

Elefant. Se inte träffa!


  • Vad för slags djur skulle du vara om du var ett djur, varför?

Hund, för det känns som ett schysst liv. Förutsatt att man hamnar hos en bra familj.


  • Vilket djur är du mest rädd för, varför?

Hästar, pga en olycka jag var med om när jag var liten.


  • Har du några djur? Vad/vilka?

Ja, en hund som är 5 år och heter Inka. Hon är en blandning mellan jämthund och labrador = jämtador.

Av Pernilla - 5 oktober 2007 10:55

Sitter och väntar.....väntar på att min läkare ska ringa. Antar att han har en del att gör eftersom han varit sjuk, brukar ju läggas på hög med saker att göra då. Jag vill prata med honom om mötet med FK som han bara måste vara med på och även om skakningarna som jag har på nätterna. Försökte se i natt om det var synliga skakningar eller om det bara var som det kändes inuti. Fatta vilka mardrömmar jag får av medicinen, jag skulle kunna bli världens skräckfilmsmanusförfattare!!! Här snackar vi blod, avhuggna delar, smält hud m.m  Dessutom känns det som om jag sjunker längre och längre ner i depressionen och ångesten och oron ökar.... Kanske måste bli sämre för att bli bättre? Men hur länge ska man orka? Igår hade jag en riktig pissdag men som tur var hade en kollega och vän tid att prata med mig så jag fick gråta ut och prata av mig lite. Skönt att ha sådana vänner!


Idag är det meningen att vi ska åka till stugan över helgen och det behövs verkligen för vi har inte varit där på evigheter. Barnen blir hemma men lilla I och hennes pappa följer med. Och Inka så klart!! Jag hoppas att lite skogspromenader kan göra mig gott och att sitta och läsa framför kaminen. De andra kan jobba så kan jag passa I:)


Ha en treblig helg om jag inte skriver mer idag.

Av Pernilla - 4 oktober 2007 10:44

vad jag är trött. Skulle kunna sova dygnet runt tror jag. Men jag har nog lite att sova igen!! Försökte ringa min läkare imorse men han var sjuk så det gick inte. FK vill ha ett möte med mig, läkaren, min arbetsgivare och ev. facket så jag ville prata med honom om det. Jag vill ha med honom och inte min nya läkare. Eller jo, han kan också få vara med bara min orginalläkare också är där, för det är med honom jag känner mig tryggast. Men detta mötet tar väl ett tag att fixa ihop skulle jag tro så det är nog ingen brådska med att få tag i honom.


Annars har jag hittat en nygammal trygghet och hon finns på bilden nedan. Hon får nuförtiden sova i min säng. Polly heter hon och jag fick henne av farmor när jag föddes. Hon är ganska sliten men det är precis så jag känner mig också. Jag känner mig som en 5-åring som sover men min nalle men det struntar jag i!!!!!

Av Pernilla - 3 oktober 2007 14:45

Skriver en annan dag istället.....

Av Pernilla - 2 oktober 2007 16:18

Nu snackar vi träklubba! De nya tabletterna hjälpte i natt i alla fall och jag hoppas(peppar, peppar) att de ska fortsätta göra det. Somnade vid 22.30, vaknade till vid 8.20 men somnade om igen och vakande 09.45 Åt lite frukost och surfade lite men kände mig yr och lite snurrig så vid 11-tiden gick jag och la mig igen och vaknade 14.30 Så sovit har jag gjort kan man ju säga.


Nu har jag duschat och varit ute med Inka. Ikväll är vi bortbjudna på mat, men det är bara vi så det ska nog gå bra + att vi känt varandra i över 20 år(ja, inte hela familjen men delar av den). Jag tar med mina lugnande tabletter om i fall att.

Av Pernilla - 2 oktober 2007 10:12

Något som egentligen borde låta men blir helt tyst på bild. Bilderna är från Lundakarnevalen.

Av Pernilla - 1 oktober 2007 13:14

Läkarbesöket gick bra. Fick ingen träklubba utskriven men dock två olika sömntabletter. En som ska tas 1 timme innan jag går och lägger mig och en som ska tas när jag går och lägger mig. Nu hoppas jag bara att de hjälper. Sen fick jag mer av de antidepressiva och av stesoliden. Och återbesök om 2 veckor ca. Dessutom ska jag ge försäkringskassan hans telefonnummer så att han kan prata med dem istället. Han tyckte inte att jag var i skick att ta det.


Sambon ska på kalas idag till hans brorson som fyller 17 år (GRATTIS), men jag fixar inte det när där är massa andra så jag får besöka honom en annan gång.

Av Pernilla - 1 oktober 2007 09:17

Idag är det dax för återbesök hos läkare nr 2. Håll tummarna att han har träklubbor att skriva ut. Så att jag kan få sova någongång! Fast inatt somnade jag vid 3.30,  iofs bättre än föregående natt men ändå sjukt jobbigt. Av 12 nätter (som det var senast jag var hos läkaren) har jag sovit ok (inte bra men ok) 4 nätter och uslare än uselt 8 nätter. Det håller inte i längden känner jag.


Skriver mer senare när jag varit hos läkaren.


Lägger in 4 bilder från igår. Bild nr 2 syns kanske inte så bra men det regnade samtidigt som solen sken och det var jättevackert.

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards